Joulu.

So this is Christmas..

Hyvää joulua siis, jos tätä jouluksi voi kutsua. Yli 30 astetta lämpöä ja hiki valuu. Katsotaan millaiseksi muotoutuu, mutta ainakin kuulopuheiden mukaan, täälläpäin joulu on vähän riehakkaampi juhla. Turun joulurauha ei kanna tänne asti.

Edellisen viestin jälkeen, aika on kulunut pitkälti erilaisissa jäähyväisissä. Porukkaa on lähtenyt jo paljon ja viimeisetkin poistuvat joulun jälkeen. Muutama vanha tuttu jää ja kieltämättä on aika haikea olo. Tämä lukukausi on mennyt todella nopeasti ja ihmetyttää, että mihin se kaikki aika katosi. Täältä löytyi erittäin hyviä ystäviä ja uskomattomia persoonia. Kavereita on nyt ympäri maailmaa, mutta valitettavasti osan kohdalla tiet tuskin enää kohtaavat.

Nikon, Hugon ja Barbaran lähtiessä, lauantaina, hajosi myös viimein kämppämme porukka. Sitten Leo ja Carlos ja 27. päivä talo tyhjenee. Loistavat 4kk takana, loistavien ihmisten kanssa, kiitos. Montevideo ei tunnu enää samalta.

Porukka kasassa vielä ennen lähtöä.

Karri laskeutuu huomenna, 25. päivä, aamusta ja 27. lähdetäänkin jo kohti Brasiliaa. Uusi vuosi Florianopoliksella, josta siirtyminen hiljalleen kohti Rio De Janeiroa.

Tarvii ruveta lyömään romuja kasaan, jättää osa kavereille tänne Montevideoon ja valmistautumaan reissaamiseen. Paluu tänne on joskus helmikuun lopulla, saa nähdä millaiset ajatukset sen suhteen ovat.

Feliz navidad!

//Otto

0 comments:

Post a Comment