Läpi kesäisen marraskuun.

Hyvä juhlakansa.

Tänään alkaa marraskuu, maailman kielillä tunnetaan paremmin nimellä Movember. Ja ei kyseessä ei ole kirjoitusvirhe.

Movember, kysytte?

No tietysti hetki miesten terveyden edistämiseksi, tosin tämä hetki kestää kuukauden. Kysehän on siitä, että marraskuussa viiksiä EI leikata pois. Parta pidetään sotilaallisen siistinä, mutta tuo kaunis viiksikulttuuri palaa kuukauden ajaksi. Rakkaille viiksillehän on monta nimeä: pannut, puikot, pensselit, kahvat, räkäjarrut jne. ja jos historiaa katsotaan niin suurimmalla osalla historian suurista henkilöistä on ollut tuo koriste nenänsä alla.

Movember, because you're worth it.

Lisäinfoa, sitä janoaville: http://fi.movember.com/
Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Niillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista. Ensimmäiset Movember-viikset kasvatettiin jo vuonna 2003 Australiassa ja sen jälkeen sana on kiirinyt Movemberista ja miesten terveyskysymyksistä ympäri maailman. Virallisia Movember-kampanjoita järjestetään nykyään Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Tsekin tasavallassa, Espanjassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Itävallassa. 
Tapahtuma toimii näin:

Miehet aloittavat marraskuun ensimmäisenä päivänä naama puhtaaksi ajeltuna Movemberin ja loppukuun ajan he kasvattavat itselleen viiksiä.

Muita ohjeita ei siis ole, paitsi parta nyt on tapana pitää siistinä.


Vinkkejä viiksien kasvatukseen:


Katsotaan kuukauden päästä minkälaiset pannut on nenän alla. Niin ja anteeks Sara :D


Niin ja onhan täälläkin nyt jotain tapahtunut. Lauantaina tuli käytyä taas allapippaloissa ja kuuman yön takia jouduin taas hyppäämään altaaseen.

Sunnuntaina oli rantakerääntymisen vuoro taas, hento tuulenvire autoi viilentämään auringossa.

Rantaa.

Ja lähestulkoon perinteeksi muodostunut maanantaisade iski taas sekä tuuli-tiistai oli myös kuvioissa mukana. Pakettienfiksaus-kurssilla tuli myös pientä päivitystä mitä tapahtuu seuraavan 5 viikon aikana. Visuaalinen ilme ruokakaupalle, paperikassi ja ties kuinka monta erilaista paketti. Nice.

Eipä kai tässä sen kummallisempia, paitsi "hyvää" HALLOWEENIA! Sitä juhlistetaan sitten perjantaina ja juhlaa varten löytyy asustetta, jo näinkin hyvissä ajoin!

Niin ja tässä koko syksyn kevätsää:




Ciao!

//Otto

0 comments:

Post a Comment