Alkutaival.


Nyt 3. päivä menossa ja pikku grillailu touhuja odottelen tässä kämpillä. Niin kämppä siis hoitui eilen. Ilmanala on edelleen talvinen +15 ja pilvistä. Kevät alkaa muutaman viikon päästä kunnolla, toi 10km pitkä hiekkaranta tässä kaupungin kyljessä (n. 10min kävely) vaikuttaa näppärältä.

Loppupeleissä tuli käytyä muutamassa paikassa katsomassa kämppää ja ongelmana oli joko se, että paikka ei miellyttänyt, etäisyys (liikenne on aika hidasta täällä) tai hinta. Päädyin lopulta taloon jossa on sellanen 12 muuta vaihtaria. Kielijakauma on ihan näppärä 5 ranskaa puhuvaa (1 niistä belgialainen), 4 saksalaista, 1 brasilialainen ja [rumpujen pärinää] suomalainen, jonka kanssa jaan kaikenlisäks vielä huoneen!

Yrittää voi, mutta karkuun ei ilmeisesti pääse. Kuinkakohan kauas sitä joutuu menemään, ettei suomalaisiin törmää. Mexico Cityssäkin onnistuin törmäämään suomalaisiin.. Hostelissa taas oli ruotsalainen töissä.

Joka tapauksessa, hostelissa ei siis tarvinnut lusia muuta kuin 1 yö. Espanjan kieli rupeaa pikkuhiljaa jo sujumaan paremmin tai ainakin ymmärys kasvaa aika nopeesti.

Kämppä on kuitenkin mukava ja porukka on tosi hyvä, eiköhän tästä ihan hyvä viritys saada. Alla kuva kämpästä ulkoa.

Julkisivu.


Uruguay ei ole mikään ihan halpa maa, tuotteesta riippuen tietenkin. Etelä-Amerikan Sveitsi on osuva kuvaus tästä paikasta. Kaikki ei kuitenkaan ole niin kallista, alla pari esimerkkiä!

1,5L punkkupullo ja hintaa
alle 5e.


Pieni olut, kiitos. Paikallinen
normaalikoko on 960ml
ja hinta on sellasta reilua 1,5e.

Ilmeisesti piti kouluakin käydä täällä, no sanotaan asiasta sen verran, että järjestelin kurssit sopivasti. Koulua on 3 päivänä viikossa ja päivät on ikävästi ti, ke ja to. Aamuherätyksistä en myöskään tuu kärsimään, koska koululle tarvii mennä aikasintaan 10 ja sekin vain keskiviikkona. Toisaalta parina iltana sitten kestääkin 22 asti luennot, mutta täällä se on ihan normaalia. Ravintolakulttuurikin on sitä Espanjan tyyliä, baareihin mennään myöhään ja ne sulkeutuvat aamulla.

Yhden tuutorin kanssa tuli myös puhuttua, että mennään kattelemaan futista kunhan vaan kausi alkaa. Nacionalin pelejä kuulemma, kaupungin toinen pääjoukkue on Peñarol. Täällä on hieman kiivampi toi vastakkain asettelu kuin Tampereella Ipan ja Tapparan välillä.

Nyt vois korkata oluen ja siirtyä grillailemaan, jonka jälkeen olis jonkin sortin kekkerit vaihtareiden kesken.

Hasta luego!

//Otto

2 comments:

Leandro said...

Jalkapallossa, olet fani National Otto!!!!
http://www.nacional.com.uy/mvdcms/index_1.html

Anonymous said...

Terveiset Parolannumelta ja vähän myöhäiset hyvän reissun toivotukset. Haaveet kaatuu torstaina.

Post a Comment